Collin's online geheime shop collectie

Blog

Hoe combineer je een winterjas mooi?

De winter is weer in aantocht en dus is het tijd om een nieuwe winterjas te shoppen! Kijkende naar de nieuwe trends voor deze herfst en winter heb je een te gekke winterjas gevonden maar hoe stijl je deze nu helemaal af? Wij helpen je daarbij!

Met een en dezelfde winterjas kun je vaak meerdere kanten op qua stijl. Laten we er een aantal nemen en daar 2 verschillende mogelijkheden van doornemen.

Metallic

Een winterjas in een metallic stof zoals zilver of koper is helemaal hot deze zomer. Wil je voor een super stoere look gaan, draag hier dan bijvoorbeeld een grijze ripped skinny jeans onder met zwarte lage boots. Het zwart en grijs geeft een extra stoere look aan je metallic jas!
Wil je voor een wat nettere look gaan, vervang de boots voor mooie pumps en draag een mooie witte blouse onder je zilveren winterjas en laat je jas (mits het weer het toelaat) een beetje open hangen. Of draag simpelweg wat meer laagjes, laagjes zijn helemaal in aankomende winter!

Capes

Hetzelfde geldt voor de oh zo gebruiksvriendelijke cape. Voor een snelle boodschap of een avondje uit, modieus erbij lopen zul je! Draag je cape over een mooie jurk met stel sexy laarzen eronder en je date zal zeker niet de enige zijn die die avond even met zijn ogen moet knipperen!
Of draag je cape over je blouse met je comfy boyfriend jeans eronder en je favoriete boots, doe je haar in een nonchalante knot en je kunt er lekker comfortabel en toch heel modieus bijlopen.

Nepbont

Nepbont is het helemaal deze winter. Je winterjas kan volledig furry zijn of details van bont zoals je kraag, armen etcetera. Wil je nu geen winterjas met nepbont kopen maar toch aan de laatste trend meedoen? Dan kun je eraan denken om je winterjas zelf aan te kleden. Koop een nepbontkraag die je over je jas draagt en koop een chique fake fur handwarmer om zo toch die extra touch aan je winterjas te geven!

Kleuren

Wat je veel terugziet is kleur en prints. Is dit toch iets te gewaagd voor je en wil je je niet vastzetten aan 1 bepaalde kleur of print. Zerg dan dat je met de kleuren en prints van je shawls speelt om zo de perfecte look te creƫeren. Ook met een mooie hoed kun je een net wat andere look aan je jas geven.

Kortom, er zijn meerdere wegen naar Rome. Duik je kledingkast in om te kijken wat je nog hebt en ga eens spelen met alle accessoires!

Geef een reactie