Collin's online geheime shop collectie

Blog

TV beugel voor je mooie gadget col-lectie thuis

TV beugel

Weet je wat pas een handige gadget is voor in je huis? Een TV beugel. Ik heb sinds kort zo’n apparaat in huis en ik wil niet meer zonder. Wat ik echter nog niet wist was dat er heel veel verschillende soorten TV beugels zijn en dat ze allerlei verschillende doeleinden hebbben. Ik heb zelf een simpele vlakke TV beugel zodat mijn TV strak aan de muur zit, maar welke andere opties kan je hebben? Zeker iets om te proberen voor je volgende woning.

Vlakke TV beugel

Dit is dus de TV beugel die ik zelf in huis heb. Hij hangt je televisie strak aan je muur, en er zit ook geen beweging in. Je TV zit heel stevig bevestigd. Deze optie is ideaal voor mensen die een ambilight televisie hebben. Die ambilight optie komt dan het mooiste tot zijn recht, omdat de televisie precies recht voor de muur hangt. Ook ziet deze vorm van TV beugel er het strakst uit. Hij is geschikt voor mensen die een beetje minimalistisch ingesteld zijn, en de beugel zelf niet willen zien maar wel de televisie. Ook is dit de veiligste optie voor als je kinderen hebt, want die kunnen de TV niet zomaar omstoten of bewegen.

Draaibare TV beugel

Deze beugel is geschikt voor mensen die van veelzijdigheid houden. Je televise hangt in wezen maar op één plek. Met een draaibare TV beugel zorg je er voor dat je vanuit allerlei hoeken van de kamer toch nog televisie kunt kijken. Als je bijvoorbeeld een grote hoekbank hebt en iedereen heeft op die bank zijn of haar favoriete plekje, kun je de TV beugel makkelijk draaien om de televisie goed te hangen. Met deze optie maak je de meeste mensen gelukkig in een groter huishouden. Ook voor feestjes en dergelijke is hij geschikt, want je kunt makkelijk iets op het scherm laten zien.

Extra lange TV beugel

Een extra lange beugel is heel erg stevig. Ondanks dat hij superlang is weet je zeker dat hij je televisie goed omhoog houdt. De extra lange beugel is geschikt voor bijvoorbeeld kantoorgelegenheden. Of andere doeleinden waarbij je de televisie ver van de muur wil plaatsen. Weet jij al welke TV beugel je wil om toe te voegen aan je col-lectie? Je leefgemak gaat erop vooruit, niet alleen is het strakker dan een losse televisie op een TV meubel, ook is het veelzijdiger en veiliger. De ultieme gadget voor in huis en op kantoor, ik ben om!

Geef een reactie