Collin's online geheime shop collectie

Blog

Tijd voor je beach body? Met deze sporten kan jij weer naar het strand.

De zomer staat weer voor de deur en het is tijd om te gaan werken aan je beach body, toch? Voor de meesten van ons is het toch weer eens tijd om die kerstkilo's eraf te beuken en even te gaan lijnen. Maar kan je nou beter naar een kickboksschool den haag of naar een Den haag sportschool? Daar ga je in dit blog achterkomen! In dit blog duiken we in de verschillende activiteiten die je kan ondernemen om weer helemaal flex op het strand te staan deze zomer!

Dieeten 

Allereerst natuurlijk je voeding, dat is het belangrijkste van alles! Met de juiste voeding of voedingsstoffen kan je er al voor zorgen dat je de jusite bouwstenen opneemt om even lekker te gaan bouwen aan je beach body. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveeheid eiwitten en vezels binnenkrijgt. Door de juiste mix van beiden kan je gemakkelijker naar een gezond lichaam werken. Naast een gezonde hoeveelheid eiwitten en vezels is een andere goede tip het zorgen dat je geen colorieen meer drinkt. Glazen limonade, een flinke stoot alcohol e.d. zijn allemaal van de partij hier. Door deze te vermindern of juist helemaal uit te sluiten kan je ervoor zorgen dat je goed op weg gaat naar je beach body.  

Sporten

Kijk nu komen we bij het echte werk! Een beach body is niet af met alleen letten op je voeding. Door goed te gaan sporten, een routine op te bouwen en te letten op je voeding kom je bij de beste beachbody voor jou. Zo kan je bijvoorbeeld de sportschool in duiken. Hier kan je vaak terecht voor meerdere activiteiten zoals fitness apparaten of losse gewichten. Ook kunnen trainings schema's worden gemaakt afgestemd op jouw wensen en behoeften qua sporten. Hierbij kijken ze vaak nog even naar je lichaam en eventuele beperkingen die er zijn. Zo kan het zijn dat je snel last krijgt van een knie blessure of bepaalde spieren eerst nog even moet opbouwen voordat je naar die twee honderd kilo kan gaan. Naast deze persoonlijke aanpak kan je ook flink afwisselen met bijv. een buikspier kwartier en andere trainigs opties. Door af en toe een HIIT training te doen kan je ervoor zorgen dat je snel resultaten ziet, met toch relatief weinig inspanning. 

Supplementen

Schiet je voeding te kort? Denk dan eens aan supplementen! Door de juiste mix van supplementen aan te houden kan je ervoor zorgen dat je een flinke boost kan geven aan je trainings inspaningen. Check wel altijd veven met de juiste personen voordat je kiest om met supplementen te gaan werken. 

 

 

Geef een reactie