Collin's online geheime shop collectie

Blog

Colin’s favourite: een badkamer met regendouche

regendouche

Je hebt mensen die het lekker vinden om in bad te gaan, en je hebt mensen die toch liever in de douche zullen stappen. Het voordeel van een douche is dat je niet hoeft te wachten voor je er in kunt, deze zal namelijk nooit vol hoeven lopen. Er zijn heel wat verschillende soorten douches welke er op de markt worden aangeboden voor in de badkamer. Iedere douche zal weer zijn eigen unieke voordelen hebben. In dit artikel gaan we kijken naar de regendouche. Deze douche wordt namelijk steeds echt bekend in ons land, het is dus tijd om te kijken waarom jij er ook een moet halen.

Het idee achter een regendouche

Je kunt het eigenlijk wel een beetje aan de naam zien , een regendouche is een douche waarbij er veel meer water op je hoofd zal kletteren. Je moet het echt zien als een heerlijk warme regenbui, een regendouche houdt in dat het oppervlak waar water uit kan komen veel groter is dan bij andere soorten. De douchekop is eek stuk groter, hierdoor komen er meer stralen naar beneden. Dit draagt bij aan een heerlijk ontspannend gevoel, met een regendouche kun je voortaan pas echt genieten in de ochtend voor het werk.

Waarom zou je een regendouche nemen?

Een regendouche is voor iedereen die echt even tot rust wilt komen in de douche. Het kost wel meer water wanneer je gaat douchen, in de maand zal je dit dan ook echt wel merken op de rekening voor het water. Als dit voor jou geen probleem is is dan is het echt een goede investering om de badkamer mee te voorzien. Ze zijn heel prettig om te gebruiken, en ze zorgen ook nog eens voor een prachtige toevoeging voor in de badkamer. Het is wel belangrijk dat je badkamer niet te klein is , het is nu eenmaal zo dat een regendouche wat groter is dan de andere soorten douches. Dit kan het lastig zijn voor mensen van wie de badkamer niet heel ruim is opgezet.

Er zijn aardig wat winkels waar je op zoek kunt gaan naar een mooie regendouche, echter is het wel echt aan te raden om alleen te kiezen voor de goede en betrouwbare merken. Wanneer je er een in huis wilt plaatsen kan je beter kwaliteit kiezen boven een voordelige prijs,  als hij zo kapot is dan is het een nutteloze investering geweest. Je kan altijd in de winkel vragen welke merken je zou kunnen kiezen die wel voorzien zijn van de benodigde kwaliteit, vaak zie je ze ook wel in de showroom staan. Het is even een investering, maar deze is het zeker waard. Met een regendouche zal jouw douche in de ochtend of avond echt geweldig worden. De grote hoeveelheid water en de vele stralen wil je niets liever dan douchen. In de koude wintermaanden is dit natuurlijk super lekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie