Collin's online geheime shop collectie

Blog

Een oprijwagen kopen? Kijk eens online!

Een oprijwagen kan nu net een stuk materieel zijn dat nog mist binnen jouw bedrijf. Je kunt met een oprijwagen gemakkelijk auto's halen en brengen. Of het nu om schadeauto's, repatriëring of nieuwe auto's gaat. Een oprijwagen, het woord zegt het al, is een wagen waar je gemakkelijk één of meerdere auto's kunt oprijden om deze veilig te kunnen vervoeren. Andere termen zijn autotransporter of autoambulance. Wanneer je op de Nederlandse wegen rijdt, zie je eens in de zoveel tijd een autoambulance staan bij een pechgeval of ongeval. Door de auto('s) snel, goed en veilig af te kunnen voeren, zorgen oprijwagens ervoor dat de veiligheid op onze wegen in stand blijft.

Een oprijwagen is onmisbaar wanneer je een autobedrijf hebt

Heb je een dealership met alleen nieuwe auto's, dan krijg je deze auto's waarschijnlijk aangeleverd op een grote vrachtwagen. Maar heb je een handel in occassions? Dan zul je over het algemeen zelf moeten zorgen dat je je handel bij je bedrijf krijgt. Door goed in te kopen en zelf het transport te verzorgen, zorg je voor een betere opbrengst voor je bedrijf. Een oprijwagen is dan dus een apparaat waar je niet buiten kunt. Maar moet je zo'n ding altijd nieuw aanschaffen? Is dat absoluut noodzakelijk? Welnee!

Een occassion kan prima voldoen aan jouw wensen en eisen

Wanneer je op bovenstaande site klikt, zie je al snel dat er veel verschillende oprijwagens te koop worden aangeboden. In verschillende condities, voor verschillende prijzen. Het is dus vooral zaak je van te voren te bedenken wat je nodig hebt. Heb je echt een oprijwagen nodig waar 3 of 4 auto's op kunnen? Of heb je een een autoambulance voor één auto genoeg? Heb je een favoriet merk of een budget in je hoofd? Dan kun je hier een selectie op maken. Het menu werkt heel eenvoudig en zorgt ervoor dat je precies die oprijwagens ziet die jij wilt zien.

Online kopen? Is dat een goed idee?

In veel gevallen kun je prima online een aankoop doen. Je ziet dat overal. Maar door toch even een afspraak te maken voor een proefrit en het bekijken van de papieren, ben je net wat zekerder van je zaak. Een proefrit maken is, zeker in de wereld van trucks, heftrucks, shovels, bouwmaterieel en oprijwagens, een heel gebruikelijk iets. Het zijn immers flinke bedragen die ermee gepaard gaan. Door een proefrit te maken en alle onderdelen van de oprijwagen werkend te zien, zorg je ervoor dat je een verstandige investering in je bedrijf doet.

Geef een reactie