Collin's online geheime shop collectie

Blog

Multitool geeft ruimte in je gereedschapskist

Multitool

Je kent het wel, je gaat even een klusje doen bij een vriend of bij je moeder en je sleept je rot met alle spullen die je misschien wel nodig zou kunnen hebben. Want stel je voor… Met een multitool maak je het jezelf alvast een stukje gemakkelijker. Want een multitool is, de naam zegt het al, een apparaat met meerdere toepassingen. Dat is niet alleen heel handig, maar ook lekker compact. Dat scheelt je weer een hoop tilwerk. Je hoeft, dankzij de multitool, niet én een boormachine, een schroefmachine en een schuurmachine mee te nemen. Nee, de multitool is zeer geschikt voor al deze toepassingen. Je moet er alleen even voor zorgen dat je alles netjes in de koffer bewaart, dan grijp je zeker nooit mis.

Een multitool op accu of aan een draadje?

Dat bepaal je natuurlijk lekker zelf. Het is maar net wat jij handiger vindt. Het is wel slim om je te bedenken dat voor het echte boorwerk een multitool aan een draadje verstandiger is. Deze heeft net wat meer constante power. Maar als je af en toe een gaatje moet boren om een schilderijtje op te hangen, dan hoeft dat niet veel power te kosten. Een ander nadeel van een accu kan zijn dat je ‘m vergeet op te laden. Je grijpt dan alsnog mis. Dat gebeurt met een snoer niet.

Een multitool is van alle markten thuis

Nou ja, van bijna alle markten dan. Je kunt met een multitool boren, schroeven en schuren. Dan schiet je klus alvast lekker op. Het is dan wel zaak om goed voor je spullen te zorgen. Je wilt immers niet misgrijpen als je een keer slordig bent geweest met opruimen. Het is daarom ideaal dat erbij deze apparaten een stevige koffer wordt bijgeleverd. Zo kun je alles na iedere klus netjes en droog opruimen. Dat is het beste voor de levensduur van je apparaat.
Multitool

Ook een multitool bestel je online

Dat is wel zó handig aan deze tijd hé, je bestelt alles wat je nodig hebt gewoon online. Dus ook een multitool. Je kunt online ook heel goed kijken waar de set allemaal uit bestaat en er direct een extra accu of extra accessoires bij bestellen. De levering is over het algemeen al met een dag. Zo kun je zodra het apparaat geleverd is direct aan de slag. Dat scheelt je veel tijd en uiteindelijk dus ook veel geld. Er zijn verschillende soorten multitools verkrijgbaar, neem Fein multitool of Bosch multitool als voorbeeld.

Geef een reactie