Collin's online geheime shop collectie

Blog

Meest populaire spellen aller tijden

We zitten pas aan het begin van 2019 dus misschien is het nog wat vroeg om met een lijst van de beste games van het jaar te komen. Daarom blikken we even terug en komen we met een lijst van de meest populaire spellen aller tijden. Voor sommige van deze games heb je wel een degelijke game PC nodig, andere totaal weer niet. Soms kun je jouw computer al wat sneller en beter maken door simpelweg computer onderdelen te vervangen met nieuwe varianten. Voor hoge kwaliteit raden wij aan onderdelen van Corsair.

5. Minecraft

Dit spel is super simplistisch en dat is juist te charme van de game. Het brengt de creativiteit van de speler naar boven. Bij dit spel kan men in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen. Voor dit specifieke spel zou je niet zo snel wat computer onderdelen hoeven te vervangen. Je kan het zelfs nog op een aardappel spelen, om het zo maar even te zeggen. Het spel bouwt automatisch een omgeving opgebouwd uit primaire vormen. Deze omgeving bestaat uit met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergen en meren. Je kunt als speler vrij rondlopen zonder concreet doel of verhaallijn. Er zijn wel minigames die je kunt spelen. Het spel komt oorspronkelijk uit 2011.

4. Fifa

Het voetbalgame van EA SPORTS behoort al jaren tot een de meest gespeelde spellen. Weliswaar is dit een game voor consoles en niet zozeer voor een game PC. Elk jaar wordt er een nieuwe versie uitgebracht en elk jaar weet EA SPORTS de voetbalgame realistischer te maken. Nieuwe spelers worden toegevoegd en prijzen die de spelers kosten worden aangepast. Je kunt tegen de computer spelen, maar er zijn meer mogelijkheden! Bij het spel kun je online spelers uitdagen voor een match en hoger in de rankings te eindigen door wedstrijden te winnen. Ook kun je het spel met je vrienden spelen en uitzoeken wie de beste is.

3. The Sims

De Sims is een spel waarbij je als speler over het leven van virtuele mensen kunt beschikken. Je kunt exact bepalen wat ze doen – al willen de Sims nog wel eens tegenwerken wanneer je ze slecht behandelt. In de nieuwere versies van de Sims worden de mogelijkheden steeds meer uitgebreid en er zijn ook allerlei uitbreidingspakketten beschikbaar. Het is de game versie van Big Brother alleen zit jij als gamer niet alleen achter de camera’s maar kun je ook nog eens bepalen wat de karakters doen.

2. World of Warcraft

World of Warcraft, vaak afgekort als WoW, is bij verre het oudste spel uit deze lijst. Het spel werd namelijk al in 2004 uitgebracht. Het spel speelt zich af in de fantasiewereld ‘warcraft’. Spelers controleren hun eigen personage en ontdekt nieuwe landschappen, vecht tegen, voltooit opdrachten en communiceert met virtuele spelers of andere spelers.  Door de jaren heen zijn er telkens weer uitbreiden op de markt gebracht. Nieuwe werelden en nieuwe wezens verwelkomen je elke keer weer in deze game. Voor smooth gameplay kan het zo zijn dat je wat computer onderdelen moet vervangen.

1. GTA

Last, but not least: Grand Theft Auto V, ofwel GTA 5. GTA kwam al uit in 2013 voor de Playstation en Xbox 360, maar voor de PC is de game pas 2 jaar beschikbaar. Het succes van GTA 5 blijft ongekend. Anno 2019 wordt het spel door vele gamers nog steeds dagelijks gespeeld. Het spel heeft enorm veel afwisseling, van racen tot schieten tot het volgen van de verhaallijn. Je zult je in ieder geval niet snel vervelen.

Geef een reactie