Collin's online geheime shop collectie

Blog

Zo schakel je een letselschade advocaat Zwolle in

Als je ooit in of rond de buurt van Zwolle bent geweest met de auto weet je dat de wegen ontzettend druk zijn. De snelwegen en autowegen rond Zwolle zijn zeker in de spits afgeladen. Dit komt omdat Zwolle een soort doorgangspoort is van het Noorden van Nederland met het Westen en Zuiden, zowel voor de trein als auto. Als er een ding zeker is, is dat hoe drukker de wegen hoe vaker er ongevallen gebeuren. En deze ongevallen gebeuren niet alleen op grote snelwegen of autowegen. Ook in Zwolle, in bijvoorbeeld het gebied rond het PEC Zwolle Stadion, gebeuren veel ongevallen waar een motorvoertuig bij betrokken is. Dit is ook mijn zus overkomen. Ze woont al tien jaar in Zwolle, maar vorig jaar is ze gewond geraakt in een ongeval waar een motorvoertuig bij betrokken was. Dit had financiële gevolgen voor haar, omdat ze een ZZP’er is en door het ongeval tijdelijk niet kon werken. Ook kwamen er kosten bij het ongeval kijken wat betreft letsel. Uiteindelijk heeft ze haar gemaakte kosten teruggekregen met behulp van een letselschade advocaat Zwolle. Hoe dat proces precies is verlopen vertel ik vandaag in deze blog, veel leesplezier!

 

Wie is aansprakelijk bij een ongeval?

In het geval van mijn zus zat zij op de fiets en is ze aangereden door een auto. Omdat er een motorvoertuig bij het ongeval betrokken was en die persoon door rood reed en daarmee het ongeval veroorzaakte is de WAM-verzekeraar van die persoon aan te spreken. Mijn zus had dus nul schuld, maar wel veel gevolgen. Daarom is het alleen maar eerlijk als ze compensatie krijgt voor haar lijden.

 

Wat kan een letselschade advocaat Zwolle voor je doen?

Een letselschade advocaat Zwolle helpt gevallen zoals mijn zus om op de juiste manier aansprak te doen op compensatie voor letselschade. In het geval van mijn zus had ze materiële schade aan haar fiets, fysieke schade aan haar lichaam, en ook mentale schade. Een letselschade advocaat Zwolle berekent de financiële vertaling van zulke schade. Dus bijvoorbeeld ziekenhuiskosten en reparatiekosten, maar ook smartengeld en het mislopen van inkomen als ZZP’er. Vervolgens helpt de advocaat dat de juiste persoon op grond van de WAM aangesproken wordt en de verjaring jegens de bezitter van de auto op de juiste wijze gestuit wordt. 

 

Hoe schakel je een letselschade advocaat Zwolle in?

De meest gerenommeerde letselschade advocaat Zwolle is Brugman Letselschade Advocaten. Als je met hun experts contact opneemt voor de website geven ze je gratis advies. Als je een advocaat in de arm neemt, dan verhalen zij zelfs de kosten van een specialist op de aansprakelijke partij, en ben je dus zelf helemaal geen geld kwijt! Zo heeft mijn zus uiteindelijk een eerlijke compensatie gehad voor al haar gemaakte kosten!

 

Geef een reactie