Collin's online geheime shop collectie

Blog

Je huis aanvullen met gezelligheid en pracht

Huis aanvullen

Soms loop je door je huis heen, en heb je het gevoel dat er iets mist. Je wil eigenlijk een uitbouw, maar weet niet zo goed hoe je het aan moet pakken. Of je wil je huis wat meer maken zoals in de tijdschriften. Het lastige aan huizen is de balans vinden tussen dat het er mooi uitziet, en dat je je er comfortabel in voelt. Het is tenslotte je thuis, niet te vergeten. In deze blog vind je aanvulling die leuk zijn voor zowel het aanzicht van je huis, maar die ook gezelligheid bieden. Dus ben je op zoek naar inspiratie voor je huis? Je vindt het hier!

Een serre

Ja, dat is weer die uitbouw waar ik het over had. Wat een serre toevoegt aan je huis, is meer licht. Je hebt meer licht en het valt ook meer binnen op een andere manier. Hierdoor wordt je huis een stuk knusser. Daarnaast oogt het meer open. Je kunt eventueel nog serre zonwering toevoegen voor de allerwarmste zomerdagen. Op deze manier breid je je huis uit en heb je toch nog eventueel die afscherming van de zon. Met een mooi schuifsysteem kies je of je de zonwering wil gebruiken of juist even niet.

Schuifpui

Een schuifpui is een mooi woord voor een grote beweegbare glazen wand met individuele deuren. Met schuifpuien zorg je dat ook bij je tuin het licht beter naar binnen komt. Het is namelijk veel glas. Daarnaast is je tuin veel toegankelijker. Geef je een keer een feestje? Dan zet je de hele schuifpui open en iedereen kan zo in en uit lopen. Je maakt je huis met een schuifpui bovendien een heel stuk moderner. Met een aluminium behuizing zijn schuifpuien heel stevig, en door de randen loop je er ook niet zomaar tegenaan.

Hoekbank

Een hoekbank maakt alles gezelliger. Als je bij iemand uitgenodigd wordt met een hoekbank, voelt dat gelijk meer als thuis. Hoe dat precies komt weet ik ook niet. Misschien omdat het idee dat je in dat hoekje kan nestelen heel fijn is. Het is gewoon knus. Toch kunnen hoekbanken heel modern en strak zijn. In een donkere grijze kleur bijvoorbeeld, zonder randen. Dit staat een beetje minimalistisch maar heeft toch dat uitnodigende van een hoekbank. Met de bovenstaande aanvullingen aan je huis word je huis hopelijk gezelliger, en mooier! Het zijn mooie aanvullingen voor je huiselijke col-lectie. Wie weet kom je nog op andere idee├źn.

Geef een reactie