Collin's online geheime shop collectie

Blog

Herenondergoed: Hier moet je op letten

herenondergoed

Wij van Col-lectie weten beter als een ander hoe vervelend het is als je onderbroek niet lekker zit. Dames klagen er over, maar voor heren is het net zo waar. Let dus goed op als je herenondergoed koopt. We zetten hier wat tips op een rijtje en informeren je over de nieuwste trends op het gebied van herenondergoed. Want ondergoed is belangrijk om je goed te voelen. Van top tot teen!

TIP 1: De Juiste maat herenondergoed

Het aller allerbelangrijkste waar je op moet letten als je herenondergoed koopt, is de maat. Een te kleine boxer zal het afknellen en kruipt omhoog. Hierdoor slijt je ondergoed sneller en het zit niet comfortabel. Je mist ook de ondersteuning die je zoekt. Met onderstaande tabel kan je zien welke maat het beste bij jou past.

Maattabel:

Onze maten S M L XL XXL
Europees 4 5 6 7 8
Jeans (inch) 28-30 30-32 32-34 34-36 36-38
Confectie 48 50 52 54 56

TIP 2: Het juiste model

Welk model herenondergoed je kiest, hangt natuurlijk af van jouw smaak. Daarnaast is de bouw van je lichaam ook belangrijk. Wij van col-lectie adviseren mannen met stevige bovenbenen een slip of een boxershort met lange pijpjes. Heb je dinnere benen, dan zal een slip of een boxershort met korte pijpjes beter bij je figuur passen.

Heb jij een beetje een buikje? Geen ramp! ga voor een hipster! Deze shorts hebben een lagere tailleband waardoor deze niet snel zal omklappen. Wanneer je kiest voor het juiste model herenondergoed zal je merken dat het een stuk prettiger zit. Comfort voor alles!

TIP 3: Het juiste materiaal

Houdt je van katoenenondergoed of ga je liever voor microfiber herenondergoed? Beide materialen hebben een groot aanbod. De keuze is dus geheel persoonlijk. Wat moet je weten over beide stoffen?

Katoenen herenondergoed

Katoen is natuurlijk en voelt koel aan. Het rekt niet, maar kan wel gaan lebberen op de duur. Voor sporters is het alleen niet erg goed aangezien katoen vocht vasthoudt en je huid dan te snel afkoelt. Katoen is ook niet kleurvast. Na een aantal wasbeurten is de kleur beduidend minder mooi.

Microfiber herenondergoed

Microfiber is een stof die is samengesteld uit synthetische vezels. De kleur blijft goed zitten en de stof voert vocht af, waardoor het ideaal is voor sporters.

Heb jij wat aan deze tips? Laat het ons weten! En kijk vooral naar de verschillende soorten stijlen herenondergoed die er te vinden zijn. Tegenwoordig zijn ze te vinden in allerlei kleuren en dessins. Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Geef een reactie