Collin's online geheime shop collectie

Blog

Harris sneakers voor in zijn schoenen collectie

harris sneakers

Wat koop je nu eigenlijk voor een man die niet meegaat met de menigte? Je weet dat hij er niet blij van wordt als je met iets aankomt waar de halve wereld mee loopt. Helaas maakt het alles wel een stuk lastiger. Je bent niet de enige met dit probleem en dus zijn wij voor jou opzoek gegaan naar de meest leuke, alternatieve (kleding) cadeaus. Met keuze tussen de bekende Harris sneakers, gele colberts en veel meer. Van onderstaande cadeautjes zal hij heel blij worden!

Harris sneakers zijn anders

Als er herenschoenen zijn die niet bij de standaard horen dan zijn het wel Harris sneakers. De schoenen zijn perfect voor iedereen die wilt opvallen. Harris sneakers vallen onder de categorie ‘’netjes en speels’’ als dat een categorie is. De sneakers hebben iets weg van nette veterschoenen, maar zijn voorzien van te gekke kleuren. De Harris sneakers zouden dan ook prima onder een pak gedragen kunnen worden om de outfit ‘eigen’ te maken. Ze staan echter ook verassend goed onder een spijkerbroek! Aan jou dus elke keer opnieuw de keus hoe je jouw Harris sneakers combineert. Een ding is zeker: met Harris sneakers verdwijn je niet in de menigte!

Colbert in het geel en Harris sneakers?

De eerste vraag die nu hoogstwaarschijnlijk in je opkwam was: ’’ waarom geel?’’ We hebben daar een logische verklaring  voor, want als er een kleur is die niet iedereen zomaar draagt (en vooral niet op de werkvloer) dan is het geel. Door een geel colbert cadeau te doen geef je dus iets waarvan je weet dat vrij weinig mannen hetzelfde hebben. En als je het helemaal goed wilt doen, raden wij je aan om een combinatie van een geel colbert en een paar Harris sneakers cadeau te doen. Je hebt zo al meteen een hele outfit bij elkaar gezocht.

Een ander cadeau

Je hoeft natuurlijk niet voor de sneakers en een geel colbert te gaan. Er zijn genoeg andere leuke dingen die je cadeau kunt doen. Denk aan leuke stropdassen met een printje! Het is zakelijk (soort van dan) en speels tegelijkertijd. Een ander leuk cadeau kunnen Happy socks zijn. Je ziet ze steeds vaker, maar het blijft iets waar niet de hele wereld mee loopt. Voor in zijn vrije tijd kun je er als hij echt van een beetje gekkigheid houdt zelfs een onesie kopen! Wordt het een geel colbert, een stropdas of worden het toch die Harris sneakers? Je hebt nu in ieder geval genoeg ideeën voor het perfecte cadeau. harris sneakers

Geef een reactie