Collin's online geheime shop collectie

Blog

Grote maten mode: tips voor elke gelegenheid.

grote maten mode

Kleding in de grote maten mode is tegenwoordig in steeds meer winkels verkrijgbaar, en dat is maar goed ook! De meest prachtige variaties en ontwerpen verschijnen in steeds meer etalages zodat ook mensen met grote maten net zoveel modieuze kleding kunnen kiezen. Maar welke outfit in de grote maten mode staat het beste bij welke gelegenheid? Hier een aantal tips voor de dames die opzoek zijn naar grote maten mode!

Een formele gelegenheid

Een outfit voor een formele gelegenheid in de grote maten mode is gemakkelijk samen te stellen. De kleur zwart is altijd gepast en formeel en heeft daarnaast als voordeel dat het afkleedt. Ga bijvoorbeeld in de grote maten mode opzoek naar wijde, zwarte kleding zonder teveel poespas. Kies voor een mooie zwarte blouse met lange mouwen en draag die bijvoorbeeld op een donkerkleurige pantalon. De outfit kan je vervolgens opfleuren door er sieraden of opvallende schoenen bij aan te trekken.

Een avond dansen

Ook voor de informele gelegenheden, zoals dansen met vrienden, is er in de grote maten mode gemakkelijk iets leuks te vinden. Kijk eens naar een opvallende, fleurige top die je boven een leuke lange rok draagt. Of een mooie jurk met lange mouwen die je combineert met stoere sneakers! Zo heb je al snel een outfit bij elkaar die comfortabel zit en er tegelijkertijd vrolijk en stoer uitziet.

Een dagje op kantoor

Naast stoere of formele outfits zijn er in de grote maten mode ook tal van outfits te vinden voor naar kantoor. Zoek comfortabele, platte schoenen uit die er net uitzien en combineer deze met een donkere, wijde pantalon. Hierboven kan je kiezen voor een luchtige blouse of wellicht een mooie top met daarover een colbert. Donkere kleuren kleden vaak af, maar hebben als nadeel dat ze warmte aantrekken. Zolang de top licht van kleur is en de broek juist donker, zie je er al snel net uit terwijl je daarnaast comfortabel kan zijn. Ook kan gedacht worden aan een lange jurk met een fleurige opdruk die niet teveel aandacht trekt. Trek hieronder weer simpele, nette schoenen aan en de outfit is compleet!

Zomerse vakantie outfits

In de zomer wil je je outfit zo luchtig mogelijk houden terwijl je er toch leuk uit wilt zien. Daarom is het verstandig om in de grote maten mode opzoek te gaan naar kleding in lichte kleuren die niet te dik van stof zijn. Een leuke blouse die je boven een wijd vallende lange rok draagt kan al snel een outfit zomers maken. Of misschien een korte broek die je afmaakt met een lang T-shirt en zomerse sleehakken. Combineer de outfits met opvallende sieraden of leuke accessoires en je bent klaar om te gaan! Zorg dat de kleding niet te dik van stof is en dat de kleuren licht zijn zodat de warmte op afstand blijft!

Grote maten mode biedt voor elke gelegenheid wel een outfit en kan oneindig gecombineerd worden. Daarnaast is er inmiddels keuze genoeg voor iedereen met een maatje groter, waardoor er prachtige combinaties kunnen ontstaan!

 

Geef een reactie