Collin's online geheime shop collectie

Blog

De Fjallraven Kanken: zit ‘ie al in jouw collectie?

fjallraven kanken

Bij col-lectie.nl zijn we natuurlijk gek van alles dat met mode te maken heeft. Tegenwoordig zien we allerlei leuke en kleurrijke trends tevoorschijn schieten. Zo ook de trend van de kleurige rugzakken. En er zijn weinig modellen die je in zo’n divers aantal kleuren kunt vinden als de Fjallraven Kanken. Daarom hebben we in dit blogartikel wat aandacht gewijd aan deze gave tas die ons straatbeeld wat meer kleur geeft!

De Fjallraven Kanken: functioneel

De Fjallraven Kanken rugzak is jaren geleden ontwikkeld voor Scandinavische schoolkinderen. Van oorsprong is het dus eigenlijk een schooltas! Omdat er zo veel zware boeken in moesten, leek het de bedenkers van de Fjallraven Kanken een goed idee om de rugzak extra stevig te maken. Dat niet alleen; ze gaven de Fjallraven Kanken ook nog iets unieks en onderscheidende eigenschap. Deze rugzak zorgt er namelijk voor dat de rug van de drager goed recht blijft. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen, ondanks die zware schoolboeken? Voornamelijk door de schouderbanden goed in te stellen. Zo moeilijk was het dus niet! Desondanks heeft de Fjallraven Kanken de weg gelegd voor andere praktische rugtassen.

…En ook nog eens modieus!

Vandaag de dag kan alles in modeland. Een rugzak die origineel voor highschool students was bedoeld dus ook. De Fjallraven Kanken staat bij een groot aantal outfits gewoon erg gaaf. Daarom vonden wij van col-lectie.nl dat deze tas zonder twijfel in jouw eigen mode collectie moet worden opgenomen. Met de Kanken rugzak kan je behoorlijk wat kanten op. Combineren is dus de gewoonste zaak van de wereld. Bovendien is de Kanken is talloze kleuren beschikbaar – waardoor er altijd wel een gave kleur voor jou tussen zit!

Het merk Fjallraven shoppen, waar doe je dat?

Vandaag de dag vind je talloze websites en webshops waar je rugzakken kunt bestellen. Online shoppen is wel zo makkelijk, want je kunt snel en goed vinden waar je naar op zoek bent. Dat scheelt je uiteindelijk een hoop tijd. De stad in gaan om te zoeken naar ‘die ene rugzak die je wil hebben’ is tijdrovend. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een Fjallraven Kanken rugzak, dan raden wij dus aan om dat heerlijk vanaf je eigen bank te doen.

Ken je zelf nog gave tassen die je in alle kleuren van de regenboog kunt shoppen? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar inspiratie om over te schrijven. Of nieuwe leuke items om aan onze eigen collectie toe te voegen *kuch*.

Geef een reactie