Collin's online geheime shop collectie

Blog

Daily Paper mag niet ontbreken in je col-lectie!

Daily Paper

Ik mag mezelf geen fashionista noemen en als man boeit mode me ook niet heel erg als ik eerlijk ben. Toch kan ik mooie kleding wel degelijk waarderen. Er zijn een aantal merken waar ik echt fan van ben. Je zal mij daar regelmatig over horen praten zowel in real life als in de vorm van deze blog. Vandaag wil ik de tijd nemen om jou het een en ander te vertellen over het kledingmerk Daily Paper. Ik ga je haarfijn uitleggen waarom de kleding van Daily Paper niet mag ontbreken in je col-lectie! Dus zoek je nog een interessant merk die comfortabele en mooie kleding maakt? Dan is Daily Paper ook zeker iets voor jou.

Amsterdamse kleding met Afrikaanse roots: dat is Daily Paper

Persoonlijk vind ik het altijd leuk om te ontdekken dat een bepaald merk gewoon uit ons kikkerlandje komt. Zeker als ik eerst de spullen van het merk heb ontdekt en daarna pas meer te weten ben gekomen over het bedrijf in kwestie. Dit overkwam mij ook met Daily Paper. Ik was op zoek naar fijne kleding die wel aansloten bij de nieuwste trends, maar die niet té hip en modieus was voor mij. Al snel kwam ik bij Daily Paper uit.

Het merk had allerlei gave prints en comfortabele stoffen waardoor ik gelijk verkocht was. Later ontdekte ik dat het merk waar ik zo lyrisch van was gewoon uit Amsterdam kwam! Een groep vrienden heeft drie gave modemerken opgericht. Door middel van Daily Paper hebben ze het voor elkaar gekregen om Amsterdamse kleding te ontwerpen waarin tevens hun Afrikaanse roots zitten verwerkt.

Toffe kleding met een moderne twist

Daily Paper maakt zijn idealen dubbel en dwars waard. Wat ooit begon als een leuke blog is inmiddels uitgegroeid tot een kledingmerk dat bekend staat om toffe kleding die gelijk gedragen kan worden. Bovendien zorgen de Afrikaanse invloeden voor een zeer moderne twist. Als je Daily Paper draagt, dan word je aangemoedigd om je eigen, persoonlijke stijl te uiten. Zo promoot het merk ook de passie van de vriendengroep voor individualiteit.

Om eerlijk te zijn is de kleding werkelijk tof. Het zit lekker, elk kledingstuk is van goede kwaliteit en ik voel me comfortabel als ik ermee over straat loop. Zeker voor de mannen onder ons die zich net als ik niet al te veel met mode bezig houden, is Daily Paper echt een aanrader. Trek de stoute schoenen aan en voeg wat Amsterdamse kleding met Afrikaanse roots toe aan je col-lectie!

Geef een reactie