Collin's online geheime shop collectie

Blog

De dierenspeeltjes-collectie voor mijn kat is compleet dankzij Beeztees!

Beeztees

Toen ik een keer op zoek was naar een cadeau voor de kat van mijn beste vriend, kwam ik het merk Beeztees tegen. Dit merk heeft allemaal originele huisdieraccessoires die ook nog eens stijlvol zijn voor in huis! Geen wonder dat ik het niet kon laten om voor mijn eigen kat ook wat te kopen. Inmiddels heb ik alle speeltjes die mijn kat had vervangen met Beeztees producten! Wat helemaal handig is, is dat het merk ook dierensnacks verkoopt, dus met één bezoekje aan een online-webshop kun je alles voor je geliefde huisdier bestellen.

Dollen in de Beeztees speeltunnel

Voordat ik het merk Beeztees tegenkwam had ik een ontzettend lelijke neon speeltunnel voor mijn kat in huis. Het ding vloekte met het interieur, en mijn vriendin vond het een verschrikkelijk ding. Volgens mij vond zelfs mijn kat hem niet leuk, want ze speelde er nooit in. Toen zag ik dat Beeztees een hele stoere en moderne speeltunnel heeft. Mijn vriendin stond erop dat ik die direct bestelde, zodat de oude, felgekleurde tunnel naar het grofvuil kon. Sinds we die tunnel gekocht hebben is mijn vriendin helemaal gelukkig. Ook mijn kat is er gek op, ze speelt er de hele dag mee!

Beeztees heef alles voor de binnenkat

Mijn kat is ook een echte binnenkat. Ze is ooit van mijn oma geweest, en die hield haar ook de hele dag binnen. Nu kan het leven van een kat die alleen maar binnen is soms een beetje saai zijn! Ik vind het erg zielig als ze niks te doen heeft, en wil daarom zoveel mogelijk speeltjes en objecten voor haar kopen. Echter, soms is mijn kat zo eigenwijs en zit ze liever op het meubilair dan dat ze met haar mooie speeltjes speelt. Toen kwam ik de catcubes van Beeztees tegen. Deze cubes zijn stapelbaar en blenden mooi in het interieur. Mijn kat is er gek op en ze zit er vaak in of speelt met de krabpaal die een van de cubes heeft. Ik ben ook helemaal blij, want nu heb ik geen kattenharen meer op de tafel of in mijn favoriete stoel!

Op bezoek bij oma

Aangezien mijn kat van mijn oma is geweest, vind ik het heel leuk om haar af en toe mee te nemen als ik mijn oma bezoek. Zowel oma als de kat zijn dan helemaal blij! Ik ben alleen wat minder blij, omdat ik de hele dag met zo’n zware plastic draagbak moet rondlopen. Gelukkig had mijn geliefde Beeztees daar ook weer een oplossing voor, want ze verkopen hele moderne draagtassen. Nu kan ik in stijl mijn oma bezoeken, en loop ik niet meer voor aap met zo’n zware draagbak!

Geef een reactie