Collin's online geheime shop collectie

Blog

Makkelijk en voordelig met een Alles in 1 abonnement in je col-lectie

alles in 1 plaatje

Shoppen kan heel erg leuk zijn, maar niet heel veel mensen vinden het leuk om te shoppen naar een voordelig internet en/of televisie abonnement. Toch kan het resultaat heel erg leuk zijn, namelijk een flinke besparing. Wat je steeds vaker ziet zijn de Alles in 1 abonnementen. Hierin zit internet, televisie en telefonie.  De combinatie zorgt ervoor dat je veel minder vaak hoeft te shoppen naar het meest voordelige abonnement. Daarnaast ben je ook vaak voordeliger uit en heb je één aanspreekpunt voor drie diensten. Maar hoe vind je een voordelig Alles in 1 abonnement wat goed aansluit op je behoefte. En hoe sluit je deze vervolgens af? In dit blog vertellen we je er graag meer over.

Het vinden van een voordelig Alles in 1 abonnement

Veel mensen kunnen er als een huis tegenop zien. Het is vaak iets waar je even de motivatie voor bij elkaar moet verzamelen en op een regenachtige zondag voor moet gaan zitten. Tenminste dat zit in je hoofd. Het vinden van het juiste Alles in 1 abonnement is in de praktijk namelijk best eenvoudig. In principe kan je het binnen een uur afgerond hebben. Dit komt door de opkomst van de vergelijkingssites. Deze kunnen je op een gebruikersvriendelijke manier door het keuzeproces heen helpen. De manier hoe ze dat doen ontwikkeld ook snel waardoor het ook nog eens steeds gemakkelijker wordt. Vaak begin je met het intoetsen van je postcode en huisnummer. Hierdoor vind de eerste schifting plaats. Je hebt alleen nog in beeld wat er bij jou in de buurt beschikbaar is namelijk. Vaak zie je ook hoe snel het internet bij jou in de buurt is en of er bijvoorbeeld glasvezel beschikbaar is. Vervolgens zie je het aanbod overzichtelijk op een rij en is het makkelijk om je keuze te maken. Door op je keuze te klikken kom je vanzelf bij het aanvraagproces van de  betreffende aanbieder terecht en kan je je Alles in 1 abonnement afsluiten.

Wat zit er in een Alles in 1 abonnement

In principe is dat internet, televisie en telefonie. De variatie zit in de telefonie. Niet heel veel mensen hebben meer behoefte aan de vaste telefoon door de toenemende populariteit van de mobiel. Inmiddels heeft bijna iedereen een onbeperkte belbundel in zijn of haar mobiele abonnement en is het dus goedkoper bellen met je mobiel dan met je vaste telefoon. Hierdoor zie je steeds vaker het mobiele abonnement in het Alles in 1 abonnement zitten. Super makkelijk om dat ook bij elkaar te hebben.

Geef een reactie