col-lectie.nl

Collin's online geheime shop collectie

Blog

Best kept secret: Yinger als cadeau voor mijn zus

Yinger

Mijn zus was laatst jarig, en ik heb er altijd veel moeite mee om een goed en leuk cadeau voor haar te vinden. Zeker omdat ze aardig kieskeurig is. Mijn zus is heel milieubewust, en wil daarom graag cadeaus die ze echt veel gaat gebruiken. Aan de andere kant houdt ze veel van cosmetica. Ik ben daarom geheimen gaan ontdekken op het internet over duurzame cosmetica. Naast dat er heel veel duurzame merken zijn, wilde ik eigenlijk ook wel iets origineels bedenken. Wat is een cosmetica-item wat bijvoorbeeld heel lang meegaat? Zo kwam ik uiteindelijk bij de gellaks van Yinger uit! Wat Yinger is, waarom het zo’n perfect cadeau is en wat ze allemaal bieden vertel ik in deze blog! Zo help ik misschien nog iemand anders die ook op zoek is naar zo’n cadeau-tip wat echt een best kept secret is!

Yinger, wat is het?

Yinger is een nagellak merk. Nu denk je misschien, wat heeft duurzaamheid met nagellak te maken? Mijn zus heeft er altijd moeite mee dat ze aan de ene kant heel erg van nagels lakken houdt, maar aan de andere kant de chemische materialen en de korte levensduur van nagellak te schadelijk voor het milieu vindt. Ze laat nog wel eens gelnagels zetten, maar dat is best wel duur en tijdrovend. Dus toen ik langs Yinger kwam, leek me hun gellak sets het beste cadeau wat ik maar had kunnen verzinnen. Yinger verkoopt namelijk DIY-gellak setjes. Hiermee kun je dus bij jezelf gelnagels laten zetten.

Wat is het voordeel van gelnagels?

Nou, ik ben na hun website door speuren helemaal een expert van gelnagels geworden. het voordeel van gelnagels ten opzichte van gewone nagellak is dat de lak er weken op blijft zitten. Dat was punt 1 in het bezwaar dat mijn zus maakt tegen nagellak. Doordat je de nagels zelf zet, kun je ook nog eens je tijd veel efficiënter indelen, oftewel punt 2! Dit maakt een gellak set van Yinger het [perfecte cadeau voor mijn zus.

Welke set van Yinger is het best?

Op de website van Yinger kun je heel veel losse potjes gellak kopen. Dit is ideaal als je al een lamp hebt waaronder de gellak moet harden. Maar voor de beginneling of nieuwkomer zijn er ook complete sets. In deze sets zitten alle essentials die je moet hebben om je eigen nagellak te doen. Zo heb je een speciale UV/led lamp nodig die de nagellak uit verhard, en een speciale base- en topcoat. De sets van Yinger hebben het allemaal! Het maakt dus niet zoveel uit welke set je kiest, maar koop wel een met kleuren die een beetje bij de persoon passen. Dan geef je het perfecte cadeau!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén