col-lectie.nl

Collin's online geheime shop collectie

Blog

Leuke ideeën voor jouw kinderfeestje

onesie

Viert jouw kleintje binnenkort zijn of haar verjaardag? En ben jij het midget golfen en vrij zwemmen helemaal zat? Lees dan snel verder! Deze blog zit namelijk bomvol inspiratie om van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk partijtje te maken. En daarvoor hoef je op de dag zelf de deur nog niet eens voor uit! Kortom, gooi het roer dit jaar om en ga aan de slag met een van de volgende ideeën.

Pyjama Party!

Een pyjama party is zeer geschikt voor wat kleinschaligere partijtjes. Laat je kind alleen zijn of haar beste vrienden en vriendinnen uitnodigen zodat de groep te behappen blijft. Zorg voor het gebruikelijke lekkers in huis en haal als extraatje een cake mix, want zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan met elkaar een cake bakken! Achteraf kunnen de kinderen deze zelf versieren. Maar wat is een pyjama party eigenlijk zonder pyjama’s? Een leuk idee is om de kinderen hun eigen te laten maken. Koop bijvoorbeeld een paar onesies en textiel stiften en ze kunnen zich helemaal uitleven! het voordeel van een onesie is dat het lekker zit en ze meestal spotgoedkoop te vinden zijn bij menig grote kledingwinkel. En wanneer de kinderen klaar zijn met decoreren rest er nog maar een ding, film kijken!

Hutten bouwen

Een pyjama party is natuurlijk verschrikkelijk leuk voor je dochter, maar de jongens moeten toch ook wat? En om dit jaar nou weer te gaan lasergamen is natuurlijk iets wat overdreven. Denk daarom eens aan hutten bouwen. De kids zijn dan lekker buiten en kunnen hun fantasie de vrije loop gunnen. Het leuke aan hutten bouwen is dat je het zo uitgebreid kan maken als je zelf wil. Heb je bijvoorbeeld een connectie die nog wat pallets heeft liggen? Dan kan je daarmee aan de slag. Of ga naar het bos gewapend met een zaag en een hoop touw en je bent zo een hele dag onder de pannen. Zelfs al zit je midden in de polder zijn er meestal genoeg opties. Zo kun je tipi tenten bouwen van riet, of kiezen voor de variant bruggen bouwen( wel met risico op nat pak)! Denk bij al deze opties natuurlijk wel aan de veiligheid. Hou altijd toezicht wanneer de kinderen met gereedschap bezig zijn of doe dit voor ze. En vooral is het met boomhutten natuurlijk oppassen geblazen. Maar vergeet ook niet dat een schrammetje gewoon bij het opgroeien hoort!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén